KAKO, KAJ, ZAKAJ – brezmeje.si

KAKO, KAJ, ZAKAJ

Kaj je brezmeje.si?


brezmeje.si je prvo SHIPPING FORWARDING spletno mesto namenjeno slovenskim uporabnikom.


Ponujamo brezplačen naslov za dostavo v Italiji, lokalni prevzem, storitve združevanja naročil in posredovanja pošiljk ter storitve iskanja izdelkov in ponudb.


Znotraj spletnega mesta je tudi stran, namenjena najboljšim ponudbam italijanskega spletnega nakupovanja in storitev za iskanje izdelkov.


Naš sedež je v Miljah - Trstu, v marini Porto San Rocco, nekaj kilometrov od slovenske meje, kar je zelo priročna lokacija za lokalen prevzem z brezplačnim enournim parkiranjem.

Kako deluje brezmeje.si:


free1

Registriraj se brezplačno s klikom TU.

mail2

Po uspešni registraciji boš prejel e-mail sporočilo s svojim novim italijanskim naslovom za spletne nakupe.

online shopping3

Nakupuj preko spleta v tisočih italijanskih spletnih trgovinah kot so amazon.it, ebay.it, yoox.it, zalando.it ali preveri našo stran, namenjeno posebnim ponudbam.

cassa4

Oddaj naročila in uporabi svoj novi italijanski naslov za dostavo.


contact5

V zvezi z naročili te bomo kontaktirali, da vprašamo, kaj želiš storiti: izberi, če želiš prevzeti paket na našem sedežu, naročilo poslati neposredno na svoj naslov ali združiti več različnih naročil (groupage) in jih prevzeti v Sloveniji.

to do6

Tri vrste storitev imajo različne stroške, odvisno od teže in volumna naročil, zato si lahko ogledaš naš cenik s klikom TU.

LOGO BREZ MEJE omino7

V primeru lokalnega prevzema, lahko plačas v gotovini ob prevzemu naročila. V primeru združevanja naročil groupage, lahko kupiš izdelke TU ali izbereš opcijo plačila pri prevzemu in plačaš kurirju v gotovini

camion8

Novo pošiljko odpremimo v 24ih urah od prejema blaga in plačila. V naslednjih 24/48 urah bo paket dostavljen na slovenski naslov.

Zakaj brezmeje.si?


brezmeje.si primerna je zaradi več razlogov, tu pa predstavljamo nekatere od njih:


# Nekatere italijanske spletne trgovine imajo konkurenčne cene, vendar ne pošiljajo v Slovenijo.


# Nekatere italijanske spletne trgovine imajo konkurenčne cene, pošljejo v Slovenijo vendar imajo visoke stroške pošiljanja.


# Nekatere italijanske spletne trgovine imajo konkurenčne cene, odpremijo v Slovenijo, stroški dostave so nizki, vendar je potrebno veliko časa za dostavo.


# Nekatere italijanske spletne trgovine ponujajo brezplačno dostavo v Italiji.


# Če opraviš veliko nakupov na AMAZON.IT-u, se lahko naročiš na storitev AMAZON PRIME, s 36,00 € na leto imaš vedno na voljo brezplačno dostavo vseh naročil izdelkov AMAZON PRIME v enem dnevu (v naše skladišče). Brezplačen je tudi dostop do PRIME VIDEO, Amazonovega ON DEMAND TV kanala.


#Moj dedek živi v Trstu zato lahko pošljem k njemu in zame je to brezplačno:
Tvoj dedek ni vedno doma in pripravljen prevzeti pakete v dostavi. MI PA SMO!
Ko pride kurir in pozvoni ali pokliče tvoj dedek lahko ne sliši ne zvonca ne telefona: MI PA GA!
Če tvoj dedek živi v centru Trsta boš težko najdel parkirno mesto zraven, porabil boš več goriva za prit do Trsta in verjetno boš dobil kazen zaradi napačnega parkiranja.
Prevzem paketov pri nas je preprost, 5 minut od meje na Škofijah in Lazreta, ni prometa in naše parkirišče ima enourno brezplačno parkiranje. Med drugim, v kolikor želiš, lahko spiješ dobro italijansko kavo v naši lepi marini!

Dvomi? Vprašanja? Želiš pojasnila?
Oglej si naša POGOSTA VPRAŠANJA


ALI SI PRIPRAVLJEN NAKUPOVATI IN PRIVARČEVATI?
KLIKNI IN REGISTRIRAJ SE TAKOJ!