O NAS:

Preveri kdo smo, kje smo in kako priti do nas

KDO SMO:

Sva Max & Jana in sva "mlad" par, ki stoji za projektom brezmeje.si. Max je Italijan, Jana pa Primorka, delava v Italiji, živiva pa v Sloveniji. Sodelujeva že 7 let na različnih projektih in približno 3 leta tudi pri projektu brezmeje.si.

Imava heterogeno poklicno ozadje, a rada staviva na nove projekte in sva zelo povezana (čeprav sva tudi v življenju par!).

Screenshot_2022-09-09-16-18-05-802_com.facebook.katana

KJE SMO:

Naš sedež se nahaja znotraj marine Porto San Rocco v Miljah. Prevzem paketov pri nas je preprost, 5 minut od meje na Škofijah ali Lazareta, naše parkirišče ima polurno brezplačno parkiranje. Med drugim, v kolikor želite, lahko spijete dobro italijansko kavo v naši lepi marini!

Če prihajate k nam prvič, predlagamo, da preberete spodnja navodila ali pa sledite tablam za hotel San Rocco, ki se nahaja tik ob nas.

brezmeje.si

je blagovna znamka podjetja

studiostefanutti:

strada per lazzaretto, 2
34015 - Muggia, TS, ITALIA


Davcna Stevilka: IT01202430326
C.F.: STFMSM78C06L483E

+386 40 762 122

 

info@brezmeje.si

KAKO DO NAS:

  • Iz smeri Milje in ne po slovenski strani iz Lazareta: Greste skozi mesto ter se peljete dalje kot da bi sli na Lazaret. Sledite smerokaze za Porto San Rocco, ko se peljete ob morju boste po koncanem delu ceste ob morju videli table za Porto San Rocco. Zavijete na parkirisce ter levo in nadaljujete do zapornice, kjer vzamete listek (pol ure je gratis), se peljete do garaze. Ne greste v garazo ampak pred garazo zavijete desno dol (ne v garazo in ne gor!!!) in se spustite z avtom po majhni strmini v podvozek (kot da bi sli za recepcijo hotela), cez 20m priblizno pridete do druge zapornice. Tam pozvonite (gumb ima narisan telefon) ter pocakate, da vas vezejo z varnostno sluzbo in poveste da ste namenjeni k Studio Stefanutti. Mi se nahajamo priblizno 20m za rampo, zraven picerije.
  • Iz smeri Lazaret: V kolikor prihajate s slovenske strani ne zavije v prvi vhod v marino, ki ga vidite. Nadaljujete po cesti kot da bi sli za Milje, peljete se mimo Despar-ja in Guardie di Finanza. Po priblizno 400m boste na svoji levi videli parkirisce, kot omenjeno zgoraj.

Pa se nasa pozicija na google maps:

URNIK:

PON-CET: 9.30-17.00.

PET: 9.30-16.00.

POŠLJI NAM SPOROČILO