SPLETNE TRGOVINE:

Na tej strani najdete najboljše italijanske trgovine za vaše spletne nakupe

Ostanite na tekočem s POPUSTI, PROMOCIJAMI IN NOVICAMI!

Obiščite in všečkajte našo FACEBOOK stran

Amazon.it je največji e-commerce portal v Italiji. V kolikor neka stvar obstaja in je naprodaj, jo boste verjetno našli tukaj (in skoraj vedno bo stala manj kot drugje). Če pogosto nakupujete preko Amazon.it, vam svetujemo, da se za 39 evrov letno naročite na storitev PRIME, ki vam na vse izdelke, ki nosijo oznako PRIME nudi brezplačno dostavo v roku 2 dni do sedeža brezmeje.si
Ebay.it je italijanska različica ameriškega velikana ebay.com. Ebay je dejansko tržnica, spletna stran, kjer lahko zunanji prodajalci ponujajo svoje izdelke. Tudi tu je izbira resnično velika in za nekatere izdelke, morda celo bolj obsežna od Amazonove. Vendar pazite na prodajalce, da ne tvegate neprijetnih presenečenj, preverite zvezde ali povratne informacije, ki potrjujejo zanesljivost. Če ste v dvomih, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Zalando je eden najboljših spletnih trgovin z oblačili. Trgovina je enostavna, priročna in ugodna. To kar odlikuje trgovino Zalando ni samo brezplačna poštnina (do sedeža brezmeje.si), temveč tudi možnost brezplačnega vračila v 100 dneh. Na ta način lahko artikle pomerite, preverite velikosti, barve in kakovosti. V kolikor vam kos izbranega oblačila ni všeč ali če vam čevlji ne ustrezajo popolnoma, jih enostavno brezplačno vrnete! Izberete lahko tudi način plačila, ki vam najbolj ustreza

Groupon.it je hčerinsko podjetje nemške skupine GROUPON. V praksi nenehno ponuja izdelke po znižanih cenah, z izkoriščanjem kupne moči skupin uporabnikov (izdelek kupi več uporabnikov, cena pa je lahko nizka). Obstajajo vsakodnevne ponudbe vseh vrst, od lokalnih storitev do izdelkov za osebno nego, itd. Edini minus je dobavni rok. Včasih morate malo počakati za dostavo.

YOOX, ustanovljen leta 2000, je vodilna spletna trgovina za modo, oblikovanje in umetnost. Zaradi močnih neposrednih odnosov z oblikovalci, proizvajalci in pooblaščenimi trgovci, YOOX ponuja neskončen izbor izdelkov: širok izbor oblačil in dodatkov najpomembnejših oblikovalcev, tako za moške kot ženske, edinstven izbor dizajnerskih del, ekskluzivna sodelovanja z uglednimi mednarodnimi umetniki. Nakupovanje na YOOX-u je nenehno odkritje, zabavno in eklektično potovanje izven letnih časov mode, ki moškim in ženskam daje priložnost, da izrazijo svojo individualnost s kreativnim in brezčasnim slogom.

PRIVALIA je italijanska podružnica istoimenske španske skupine s sedežem v Barceloni, ki je bila ustanovljena leta 2006. Trgovina je bila sprva OUTLET oblačil, vendar se je sčasoma razširila na najrazličnejše sektorje. Vsak dan predstavljajo nove ponudbe, cene pa so lahko zelo konkurenčne.

Deghi.it je vodilna trgovina na področju spletne prodaje izdelkov za kopalnico, vrt in notranjo dekoracijo. Trgovina je specializirana za elektronsko poslovanje, s skladiščem več kot 14 tisoč m2 s sedežem v Lecceju, Puglia. Ekipa mladih strokovnjakov, ki so od leta 2012 do danes ustvarili vrednost, ki presega produkt, se osredotoča na interakcijo z uporabnikom, kar zagotavlja 360° nakupovalno izkušnjo. Odlikuje jih varna dostava občutljivega in obsežnega blaga ter kratki dostavni čas. Zagotavljajo maksimalno hitrost dostave, z več kot 380 dnevnih pošiljk in 120 tisoč strank na leto. Več kot 13 tisoč 100-odstotnih pozitivnih povratnih informacij, je spletno trgovino postavilo med najboljše Italiji, za spletno prodajo v tem sektorju.

Westwing je stran, kjer boste na enem mestu našli vse kar potrebujete za vaš dom. Nakupovalni klub z vsakodnevnimi izjemnimi ponudbami ter izbranimi blagovnimi znamkami s popusti do 70%. Ne verjamete? Vse je res! Registrirajte se in prejeli boste vsakodnevne ponudbe za izdelke, ki bodo vaš naredili še lepši.